Известие

Collapse
No announcement yet.

Ксенон за Alfa 156 facelift? Мнения за xenon.bg?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Иначе лупите за 156 са тези - https://bktuning.com/product/3149/bi...-mini-2-5.html

Бях се засилил и аз едно време да слагам, но катo видях колко разглабяне е и ми мина мерака...

156 2.0TS

Comment

Сваляли се предните подкалници и колела - глупости.
      Монтирал съм лупи на 156 и нищо не се сваля освен бронята и фаровете за 15мин.
      А това с рефлектора и ксенона, е пернишки електоржен.
      Имам три коли на рефлектор в момента.
      Никога няма да ги превърна в електрожени.
      Това, че хората са толерантни, и гледат просто някак си да се разминат с електрожените ти, и не светкат, не значи, че фаровете ти са ОК.
      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

И как развиваш болтовете дето държат бронята за калинка?
        Щото един капут ми натисна бронята и хлътна навътре. Гледах, гледах, отгоре, отдолу(на канал) и единствения начин да достигна до тея болтове беше да сваля гумата и подкалника.

БТВ, пропуснах и друго - като сваляш бронята, трябва да свалиш и кората под мотора, разбира се. Още работа...

А колата си я взех с ксенона, не съм я правил аз така.
        И пак да попитам. Ако хората са толерантни, що когато съм забравил фаровете за мъгла ми присветкат, а когато съм само на къси никой не ми светка? Много ясно че не им пречи. Преди да регулирам фаровете ми светкаха постоянно.
        156 2.0TS

Comment

Защото ако светя на всеки електроженист трябва да карам почти само на дълги. За да се развият болтовете на бронята, които са в калника се свалят 2 рапидки от подкалника и нищо друго. Разбира се може да се свали и гумата и целия подкалник и кората отдолу, и колата да е на подемник, тогава ще стане за 4 сек, иначе ще ти трябват 30 до 1 мин макс.
          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

И не разбирам защо намесвате кората под двигателя.
            Тя си стои на мястото, просто при монтажа се внимава да влезе над бронята.
            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Имам 147, предполагам захватите са по същия начин.
              Сваля се бронята. Няколко болта я държат като отвориш капака.
              След това подкалниците се държат за бронята. Навиваш волана в краен, като работиш от всяка страна.
              Махаш видиите или там с квото са хванати за бронята. Отваря се процеп. Бъркаш в него и развиваш по още два болта от страна. Обърнати са на обратно. Демек с главата на долу.
              Бронята пада и фаровете се държат на три болта и жиците си. Лесно е.

Относно темата - ако ще се слага ксенон на кола която няма. Освен фаровете трябва да се вземат с оборудването. Запалки и окабеляване. Да се сравнят бушоните и релетата ако има разлика в тях.
              Не е трудно да се сменят с такива, но само фаровете, едва ли вършат работа. Със сигурност имат запалки. Вече за останалата част от захранването, не зная

Comment

Working...
              X